KULTURNÍ AKCE MOHOU BÝT PŘESUNUTY NEBO ZRUŠENY. Informujte se prosím vždy u pořadatele.

Časté dotazy k ubytování v Kroměříži

Autor: Petr Gremlica | Čtvrtek 1.1.2015 Tipy a rady

Chystáte se na rodinný výlet, romantický víkend nebo služební cestu? Náš web vám usnadní plánování relaxačního nebo odpočinkového pobytu díky naší rozsáhlé databázi zajímavých míst, restauračních zařízení, výletů nebo akcí na Kroměřížsku.

  • Rezervujte ubytování v Kroměříži teď, plaťte během pobytu!
  • Bez rizika – potvrzení vždy obdržíte okamžitě
  • Nízké ceny – nižší než přímo v Hotelu.
  • Žádné rezervační poplatky – Šetřete peníze!
  • Spravujte své rezervace on-line na Booking.com
  • Snadno můžete provést změny, zrušit rezervaci nebo poslat požadavek ubytování
  • Na webu partnera najdete hodnocení hotelů a penzionů od skutečně ubytovaných klientů
  • Nabízíme největší přehled ubytování v Kroměříži a okolí
  • Pokud plánujete cestu do Kroměříže a hledáte levné ubytování nebo komfortnější hotely v Kroměříži, tak si z naší nabídky ubytování určitě vyberete.

Ubytujte se v Kroměříži - Rezervace na Booking.com

MojeKroměříž.cz vám nabízí ubytování v hotelech a penzionech v Kroměříži i jeho okolí. Najdete u nás luxusní hotely i levné ubytování v Kroměříži, romantické hotely, apartmány a ubytování v soukromí, kde můžete strávit příjemnou aktivní dovolenou.

1) Chystáte se na rodinný výlet, romantický víkend nebo služební cestu?

Náš web vám usnadní plánování relaxačního nebo odpočinkového pobytu díky naší rozsáhlé databázi zajímavých míst, restauračních zařízení, volnočasových aktivit a výletů nebo akcí na Kroměřížsku.

2) Proč bych si měl(a) zajistit ubytování přes rezervační systém webu MojeKroměříž.cz (respektive Booking.com), když si mohu přímo zavolat do vybraného hotelu nebo penzionu?

Nikdy nejsme dražší než při sjednání ubytování přímo v ubytovacím zařízení.

Šetříme Váš čas, nemusíte hledat různě po internetu další informace k pobytu v Kroměříži, ale vše naleznete přehledne na našem portále.

3) Co bude následovat po odeslání objednávkového formuláře?

Pokud si vyberete hotel nebo penzion se zeleným tlačítkem a textem „Rezervujte si ubytování na Booking.com“: Tato ubytovací zařízení nabízí objednávku přes rezervační systém Booking.com a po vyplnění objednávkového formuláře na stránkách našeho partnera a jeho odeslání obratem obdržíte závazné potvrzení rezervace.

Pokud si vyberete hotel nebo penzion bez zeleného proužku a nápisu „Rezervujte si ubytování na Booking.com“: Tato ubytovací zařízení neumožňují online objednávku přes našeho partnera a je nutné jim zavolat a zjistit dostupnost.

4) Za jak dlouho vyřídíte moji objednávku?

U hotelů s „On line rezervací“ a jsou objednávky vyřizovány zpravidla okamžitě po celých 24 hodin.

5) Je po odeslání vyplněného objednávkového formuláře objednávka závazná?

Objednávka je závazná jakmile obdržíte email se závazným potvrzením rezervace.

6) Kde a jak budu platit za ubytování?

Ve většině případů budete za běžné ubytování platit přímo v ubytovacím zařízení. Ubytovací zařízení mohou požadovat garanci dojezdu platební kartou, vyžadovat zálohu nebo platbu předem. O této skutečnosti budete informován(a) předem. Platbu je možné provést přes on line systémy většiny tuzemských bank, platební kartou nebo běžným bankovním převodem.

7) Pokud zaplatím ubytování dopředu a následně zjistím, že potřebuji objednávku zrušit, vrátíte mi zaplacené peníze?

Podmínky zrušení rezervace nejsou stejné pro všechny pokoje. Obvykle můžete zrušit nebo změnit rezervaci do 24 hodin před příjezdem do hotelu. Podmínky konkrétního hotelu a informace o poplatcích za zrušení rezervace najdete v "Hotelových podmínkách". Tyto informace od nás také obdržíte v e-mailu s potvrzením rezervace. Vezměte prosím na vědomí, že cenově výhodné pokoje bez možnosti zrušení rezervace a jiné „speciální nabídky“ se řídí zvláštními podmínkami. Zvláštní podmínky konkrétního pokoje najdete ve sloupci „Podmínky“ vedle vybraného typu pokoje.

Vyberte si ze široké nabídky ubytování v Kroměříži. Na tomto portálu naleznete levné hotely nejen v Kroměříže al i jeho okolí (Chřiby, střední morava, jižní morava atd.). Pokud plánujete cestu z Prahy, Brna, Ostravy nebo ze zahraničí, tak se podívejte, jak se do Kroměříže dostat a kde tu zaparkovat.




Nezaujme vás některá z nabídek?

Třídenní balíček – Kroměříž na dlani

Hotel Octárna

Vychutnejte si tři dny odpočinku v Oáze klidu v srdci Kroměříže.

4190,-Kč

Relax pobyt pro 2 osoby na 2 noci

Hotel a hostel U Zlatého kohouta

Ubytování na 2 noci pro 2 osoby se snídaní v pokoji standard.

6390,-Kč

Zobrazit všechny nabídky