KULTURNÍ AKCE MOHOU BÝT PŘESUNUTY NEBO ZRUŠENY. Informujte se prosím vždy u pořadatele.

Únorové kino Nadsklepí plné speciálních promítání

Autor: Kino Nadsklepí | Pátek 29.1.2016 Zajímavé akce

V Nadsklepí uvidíte vedle přidaných projekcí Lídy Baarové i kultovní horor, sportovní dokument, němý film s živým hudebním doprovodem či výstavu z Florencie ve 3D.

Únorové kino Nadsklepí plné speciálních promítání

Únorové kino Nadsklepí plné speciálních promítání

Únor v Nadsklepí začne jarními prázdninami, během nichž nabídneme bijásky a rodinné filmy menším školákům a premiérové i opakované snímky od dramatu, přes western až po komedii.

Kultovky v Nadsklepí

Prázdniny zakončíme v neděli 7. 2. prvním filmem z cyklu KULTOVKY V NADSKLEPÍ, kterým je legendární horor Johna Carpentera Halloween. V dalších měsících se mohou fanoušci těšit na Kmotra I, Indiana Jonese či Rockyho.

Adrenalinový dokument Graviton

Hned v pátek 12. 2. uvítají zejména milovníci adrenalinových sportů uvedení výborného českého dokument Gravitation, který vypráví příběhy mistrů světa, držitelů světových rekordů a lidí, kteří si jdou za svým snem. Gravitation, který byl dokončen v loňském roce, v současnosti objíždí Českou republiku a sbírá nadšené ohlasy publika (hodnocení uživatelů Česko-Slovenské filmové databáze je 92%).

Němý film - Milenky starého kriminálníka a živý hudební doprovod kapely Neuvěřitelno

Neuvěřitelný večer nejen pro zamilované

Velmi netradičně mohou diváci oslavit Svátek svatého Valentýna 14. 2. němým filmem s Vlastou Burianem Milenky starého kriminálníka doprovázeným originálně zkomponovanou hudbou tria Neuvěřitelno. Neuvěřitelný večer nejen pro zamilované představuje jedinečnou příležitost zažít filmové představení záměrně vycházející z projekcí, jaké se dělaly před sto lety.

Světové malířství v Nadsklepí

Předposlední únorový den bude v Nadsklepí věnován cyklu SVĚTOVÉ MALÍŘSTVÍ V NADSKLEPÍ, v němž v budeme až do června představovat ty nejnádhernější města a galerie světa v nejlepší možné kvalitě. V neděli 28. začneme fascinující cestou do Florencie a Galerie Uffizi v rozlišení 4K a ve verzi 3D. Půjde tedy skutečně o nezapomenutelný zážitek.

Zkáza krásou a Lída Bárová

Lída Bárová

A nesmíme zapomenout na lednový trhák, český film Lída Baarová. O tento snímek Filipa Renče byl v Nadsklepí obrovský zájem, a tak jsme na únor přidali 2 mimořádné projekce, v úterý 2. 2. a v pondělí 8. 2. Vedle nich promítneme Lídu Baarovou 24. 2. v rámci projekce se slevou pro seniory a o týden dříve (také v rámci sekce bio senior) dokument o slavné herečce Zkáza krásou.


Gravitation - trailer

Florencie a Galerie Uffizi




Nezaujme vás některá z nabídek?

Třídenní balíček – Kroměříž na dlani

Hotel Octárna

Vychutnejte si tři dny odpočinku v Oáze klidu v srdci Kroměříže.

4190,-Kč

Relax pobyt pro 2 osoby na 2 noci

Hotel a hostel U Zlatého kohouta

Ubytování na 2 noci pro 2 osoby se snídaní v pokoji standard.

6390,-Kč

Zobrazit všechny nabídky