KULTURNÍ AKCE MOHOU BÝT PŘESUNUTY NEBO ZRUŠENY. Informujte se prosím vždy u pořadatele.

Kroměříž, město kde se pořád něco děje

Autor: redakce | Pondělí 19.1.2015 Z Kroměříže

A jsme tady. Dva blázni z Kroměříže, co ve volném čase a po nocích tvoří tento webík. Petr a Vítek. Jsme tu teda už asi rok a někteří z vás nás zaregistrovali a pravidelně k nám chodíte zjišťovat co se v Kroměříži děje, co se plánuje za akce a kam o víkendu zajít. Ti aktivnější z vás se zapojili a dokonce už i přidali nějakou akci do kalendáře akcí - díky.

MojeKroměříž - opravdu vychytaný přehled akcí v Kroměříži

MojeKroměříž - opravdu vychytaný přehled akcí v Kroměříži

Snažili jsme se pro vás web vytvořit tak, aby byl přehledný a každý si tak bez problému našel potřebné informace o konané akci nebo podniku. Aby se nám volnočasový portál rozvíjel i dál, tak budeme potřebovat i vaše aktivnější zapojení:

Hledáme občasného psavce:

Někoho z vás, kdo v Kroměříži chodíte na akce a zajímáte se o kulturní dění, možná máte i svůj blog a baví vás sem tam něco napsat a podělit se s ostatními o svůj kulturní zážitek. Uvedeme tě jako autora článku a pokud máš své stránky, tak na tebe i odkážeme. Máme i celkem dost nápadů na případné články, ale časově nezvládáme vše realizovat sami. Hodila by se nám tvoje pomoc.

Hledáme fotografa akcí:

Fotíš na akcích? Nebo dokonce točíš kvalitní videa? Máš ve sbírce spoustu pěkných fotek Kroměříže? Pak hledáme i tebe. Uvedeme tě jako autora galerie nebo videa. Poděl se s námi a s kroměřížáky nebo potencionální turisty o své fotky.

Kontrola obsahu

Jste majitelem nějakého ubytovacího zařízení nebo restaurace, hospody nebo někoho takového znáte? Najděte si chvilku ve vašem nabitém programu a vyhledejte u nás na stránkách svůj podnik (jestli ho tu už máme :) ) a pokud s jeho obsahem (fotkou, kontakty, popiskem atd.) nebudete spokojení, tak se nám ozvěte na mail s připomínkami a my vám profil rádi zdarma upravíme do lepší podoby.

Všechny akce z Kroměříže konečně na jednom místě

Mít na webu všechny kromřížské akce, co se ve městě konají bude i nadále náš cíl. Nevíme ale o všem, tak vás chceme poprosit, abyste se to snažili hlídat společně s námi a pomohli zlepšovat informovanost. Nové akce můžete přidat zde a když narazíte na chybu nebo překlep, tak se ozvěte na mail. Budeme se to snažit rychle opravit.

Pokud si s námi chcete povídat tak třeba na Facebookové stránce Facebook.com/MojeKromeriz a zjistíte, že se v Kroměříži pořád něco děje.

Tak se u nás bavte. Zdraví Petr a Vítek.




Nezaujme vás některá z nabídek?

Třídenní balíček – Kroměříž na dlani

Hotel Octárna

Vychutnejte si tři dny odpočinku v Oáze klidu v srdci Kroměříže.

4190,-Kč

Relax pobyt pro 2 osoby na 2 noci

Hotel a hostel U Zlatého kohouta

Ubytování na 2 noci pro 2 osoby se snídaní v pokoji standard.

6390,-Kč

Zobrazit všechny nabídky