KULTURNÍ AKCE MOHOU BÝT PŘESUNUTY NEBO ZRUŠENY. Informujte se prosím vždy u pořadatele.

Andrej Drbohlav

Místo: Kino Nadsklepí
Cena: 290 Kč
Více informací:
Odkaz na stránky akce
Termíny akce:
18:00

Proč je důležité, aby se dítě naučilo bát? Zvládat vítězství i prohru? Jak důležitý je vzdor, stres, vztek, a negativní zkušenosti celkově, pro zdravý vývoj dítěte?

Přednáška nejen pro rodiče a učitele o vybraných problémech a moci či bezmoci současné výchovy. O tom, jak tenká je hranice mezi harmonickým vývojem dítěte a prostředím, které dává vyniknout obtížnému přizpůsobení, úzkostnému nastavení nebo dokonce poruchám chování a emocí v dětském věku. Jak rozvíjet komunikaci, všímavost, citlivost a vědomí hranic.

Andrej Drbohlav je nejen autorem knižních bestsellerů o temnotě lidské duše, ale zejména etoped a terapeut, který se dlouhodobě zaměřuje na poruchy chování a disharmonický vývoj u dětí. Již několik let působí v Institutu neuropsychiatrické péče (INEP) a Institutu behaviorálních studií (IBSARO), kde se specializuje se na behaviorální a etopedické výchovné poradenství rodičům dětí s ADHD, problémovým vývojem chování a osobnosti a v oblasti poruch chování, syndromu opozičního vzdoru a intermitentní explozivní poruchy.


Nezaujme vás některá z nabídek?

Relax pobyt pro 2 osoby na 2 noci

Hotel a hostel U Zlatého kohouta

Ubytování na 2 noci pro 2 osoby se snídaní v pokoji standard.

6390,-Kč

Třídenní balíček – Kroměříž na dlani

Hotel Octárna

Vychutnejte si tři dny odpočinku v Oáze klidu v srdci Kroměříže.

4190,-Kč

Zobrazit všechny nabídky