KULTURNÍ AKCE MOHOU BÝT PŘESUNUTY NEBO ZRUŠENY. Informujte se prosím vždy u pořadatele.

Na poslední chvíli

Cena: 490 Kč
ZTP, TP a ZTP/P = Slevu pro držitele těchto průkazů poskytujeme na předem určená místa s 50% slevou. Na každé představení je vyhrazeno od 8 do 10 takových míst (většinou fialovou barvou). Pro uplatnění slevy vyfoťte a zašlete nám svůj "ZTP" průkaz na zuzana_kulhankova@spromotion.cz. Zpět na email vám zašleme slevový kód s hodnotou 50 % z ceny a ten uplatníte při nákupu vstupenek online.

Vstupenky na fakturu nebo čerpání FKSP: V případě zájmu o větší počet vstupenek nebo o vstupenky na fakturu (FKSP) nás kontaktujte na zuzana_kulhankova@spromotion.cz.
Více informací:
Odkaz na stránky akce
Termíny akce:
16:30

Londýnský taxikář John Brown si dvacet let tajně užívá života se dvěma manželkami. Povedený tatínek má s jednou syna Gavina a s druhou má dceru Vicki. Ti dva mladí se seznámí na internetu a chtějí se osobně poznat. Jejich otec se jim v tom snaží se svým přítelem Stanleyem narychlo a s vypětím všech sil zabránit. Výsledkem je veletok neuvěřitelných typicky cooneyovských zmatků a improvizací v duchu nejlepších tradic anglické komedie, které uspokojí každého – kromě Johna Browna. 

John Brown: Václav Vydra

Stanley Gardner: Josef Carda / Martin Zahálka

Gavin Brown:  Daniel Kadlec / Miroslav Sabadin

Vicki Brownová: Karolína Vágnerová / Barbora Vágnerová

Barbara Brownová: Vlasta Žehrová / Kamila Špráchalová

Mary Brownová: Jana Boušková / Zuzana Slavíková

Strejda Alfons:  Miloslav Mejzlík / Martin Hruška Představení se koná v prostředí Arcibiskupského zámku v Kroměříži, jež se nachází na adrese Sněmovní nám. 1, 767 01 Kroměříž (Podzámecká zahrada, cca 60 m od budovy zámku). 

Parkování je možné přímo na Velkém náměstí v Kroměříži nebo na parkovišti Vejvanovského či Blahoslavova. Další parkoviště jsou kousek od zámku, pěšky do 10 minut od místa konání. Všem doporučujeme včasný příjezd, abyste nezmeškali začátek představení, které začíná ve 16:30 (areál bude otevřen od 15:30). Délka představení odpovídá 130 minutám včetně přestávky. Akce pod širým nebem se koná za každého počasí. 

V místě konání pro vás máme nachystané prodejní stánky s občerstvením, nápoji a dobrým vínem.

DOPORUČUJEME– včasný příjezd– teplé oblečení (i když přes den může být teplo, v noci se ochladí)– pláštěnku (deštníky nejsou z hlediska bezpečnosti povoleny)

Produkce: KULTURA POD HVĚZDAMI s.r.o. 

Na poslední chvíli

Nezaujme vás některá z nabídek?

Třídenní balíček – Kroměříž na dlani

Hotel Octárna

Vychutnejte si tři dny odpočinku v Oáze klidu v srdci Kroměříže.

4190,-Kč

Relax pobyt pro 2 osoby na 2 noci

Hotel a hostel U Zlatého kohouta

Ubytování na 2 noci pro 2 osoby se snídaní v pokoji standard.

6390,-Kč

Zobrazit všechny nabídky