KULTURNÍ AKCE MOHOU BÝT PŘESUNUTY NEBO ZRUŠENY. Informujte se prosím vždy u pořadatele.

Dracula

Cena: 610 Kč
VIP vstupenky (1 700 Kč) - PROGRAM: - Začátek 30 minut před začátkem představení - Welcome drink - Drobné občerstvení před představením i během přestávky - Nejlepší místa v hledišti - Pohodlnější sezení - Pláštěnka v případě deště

ZTP, TP a ZTP/P = Slevu pro držitele těchto průkazů poskytujeme na předem určená místa s 50% slevou. Na každé představení je vyhrazeno od 8 do 10 takových míst (většinou fialovou barvou). Pro uplatnění slevy vyfoťte a zašlete nám svůj "ZTP" průkaz na zuzana_kulhankova@spromotion.cz. Zpět na email vám zašleme slevový kód s hodnotou 50 % z ceny a ten uplatníte při nákupu vstupenek online.

Vstupenky na fakturu nebo čerpání FKSP: V případě zájmu o větší počet vstupenek nebo o vstupenky na fakturu (FKSP) nás kontaktujte na zuzana_kulhankova@spromotion.cz.
Více informací:
Odkaz na stránky akce
Termíny akce:
20:30

Muzikál Dracula vidělo v Paláci kultury (nyní Kongresové centrum) v letech 1995-1998 rekordních 1,2 milionů diváků, což je dosud nevídaný a nepřekonaný český muzikálový rekord! Následně byl uveden na Slovensku, v jihokorejském Soulu, v Polsku, Německu, Rusku, Belgii nebo v Lichtenštejnsku. Téměř hned byl nazván českým muzikálem století.

Muzikál vznikl na námět Stokerova románu Drákula, jejž se však drží jen velmi volně. Děj se odehrává v 15. století, v 19. století a v neurčité blízké budoucnosti. Představovat více Draculu není třeba. V příjemném prostředí podzámecké zahrady Kroměříž se v rámci koncertní verze muzikálu rozezní písně jako: „Vím, že jsi se mnou“, „Nespravedlivý Bůh“ nebo „Jsi můj pán“. 

ÚČINKUJÍ: 

Daniel Hůlka

Tomáš Trapl

Josef Vágner

Linda Finková

Kamila NývltováPředstavení se koná v prostředí Arcibiskupského zámku v Kroměříži, jež se nachází na adrese Sněmovní nám. 1, 767 01 Kroměříž (Podzámecká zahrada, cca 60 m od budovy zámku). 

Parkování je možné přímo na Velkém náměstí v Kroměříži nebo na parkovišti Vejvanovského či Blahoslavova. Další parkoviště jsou kousek od zámku, pěšky do 10 minut od místa konání. Všem doporučujeme včasný příjezd, abyste nezmeškali začátek představení, které začíná ve 20:30 (areál bude otevřen od 19:30). Délka představení odpovídá 110 minutám včetně půlhodinové přestávky. Akce pod širým nebem se koná za každého počasí. 

V místě konání pro vás máme nachystané prodejní stánky s občerstvením, nápoji a dobrým vínem.

DOPORUČUJEME– včasný příjezd– teplé oblečení (i když přes den může být teplo, v noci se ochladí)– pláštěnku (deštníky nejsou z hlediska bezpečnosti povoleny)

Produkce: KULTURA POD HVĚZDAMI s.r.o.

Dracula

Nezaujme vás některá z nabídek?

Relax pobyt pro 2 osoby na 2 noci

Hotel a hostel U Zlatého kohouta

Ubytování na 2 noci pro 2 osoby se snídaní v pokoji standard.

6390,-Kč

Třídenní balíček – Kroměříž na dlani

Hotel Octárna

Vychutnejte si tři dny odpočinku v Oáze klidu v srdci Kroměříže.

4190,-Kč

Zobrazit všechny nabídky