KULTURNÍ AKCE MOHOU BÝT PŘESUNUTY NEBO ZRUŠENY. Informujte se prosím vždy u pořadatele.

Smečka (CZE/SVK 2020)

Cena: 80 Kč
Více informací:
Odkaz na stránky akce
Akce už proběhla
Ukázat i minulé termíny Skrýt minulé termíny
20:00
17:30
17:30
17:30
19:00

Drama / Sportovní Režie: Tomáš Polenský Hrají: Tomáš Dalecký, Tomáš Mrvík, Anastasia Chocholatá, Denisa Biskupová a další

Davidovi je šestnáct, má krásnou přítelkyni, rodiče ho podporují ve všem, do čeho se pustí, a vytvářejí mu patřičné finanční zázemí. Právě se přestěhoval, má nastoupit do nového hokejového týmu Vlků a zabojovat o místo brankářské jedničky. Jenže nováček v pevně semknutém kolektivu, to bohužel nevěstí nic dobrého. Co dělat, když tě spoluhráči nevezmou mezi sebe, a opustí tě holka? Spirála šikany, odvety a vzájemných bojů se roztáčí. Pro většinu hráčů je to zpočátku asi jenom zábava, ale kapitán Jerry tlak neustále stupňuje. Někteří s tím možná nesouhlasí, ale nikdo nic neudělá. A šikana se z kabiny následně přesune i na internet. Podaří se Davidovi vybojovat své místo v týmu, ve škole, v životě, a Vlky porazit?

Kino Nadsklepí je z důvodu rekonstrukce vzduchotechniky od 26. 7. do 15. 10. 2021 včetně pokladny zavřeno! Alternativní filmové projekce se uskuteční v hlavním sále Klubu Starý pivovar. Prodej vstupenek online nebo v pokladnách Domu kultury nebo Expozice Karla Kryla. Pokladna v místě konání akce (Expozice Karla Krylaje také otevřena vždy hodinu před jejím zahájením. 

Prosíme o dodržování vládních nařízení související s koronavirem. Aktuální informace ZDE

Smečka (CZE/SVK 2020)

Nezaujme vás některá z nabídek?

Třídenní balíček – Kroměříž na dlani

Hotel Octárna

Vychutnejte si tři dny odpočinku v Oáze klidu v srdci Kroměříže.

4190,-Kč

Relax pobyt pro 2 osoby na 2 noci

Hotel a hostel U Zlatého kohouta

Ubytování na 2 noci pro 2 osoby se snídaní v pokoji standard.

6390,-Kč

Zobrazit všechny nabídky