KULTURNÍ AKCE MOHOU BÝT PŘESUNUTY NEBO ZRUŠENY. Informujte se prosím vždy u pořadatele.

V síti: Za školou (CZE 2020)

Místo: Kino Nadsklepí
Cena: 100 Kč

Nevhodný do 12 let

Více informací:
Odkaz na stránky akce
Akce už proběhla
Ukázat i minulé termíny Skrýt minulé termíny
17:00
20:00
17:00
17:00
17:00
15:00
19:00

V souladu s nařízením Vlády ČR ohledně mimořádné situace kolem pandemie koronaviru Covid-19, je v kině Nadsklepí nastolen omezený provoz, který je podrobněji popsán v dodatku běžného provozního řádu kina ZDE. Upozorňujeme, že nákupem vstupenky si je divák vědom tohoto upraveného provozního řádu kina a bude jej respektovat a dodržovat. Více informací naleznete na koronavirus.mzcr.cz anebo si stáhněte přehledný plakát všech základních opatření s názvem "Za kulturou bezpečně" ZDE

Dokumentární
Režie: Barbora Chalupová, Vít Klusák
Hrají: Tereza Těžká a další

Tři dospělé herečky, které vypadají na 12 let, se připojí na sociální sítě, aby v přímém přenosu zažily, co se děje v online světě. V kopiích dětských pokojů chatují a skypují s muži, kteří si je na netu našli a napsali jim. Drtivá většina těchto mužů požaduje sex přes webkameru nebo posílá erotické fotografie a videa. Herečky dokonce zažívají vyhrožování a vydírání. Nejsilnější momenty z oficiální celovečerní verze filmu jsou doplněny o praktické rady, návody a komentáře hereček, které si zkušeností se sexuálním obtěžováním na internetu samy prošly.

Tato speciální verze s názvem "V síti: Za školou" je vhodná pro diváky od 12 let, a to i bez doprovodu rodičů nebo jiné dospělé osoby.  

V síti: Za školou (CZE 2020)

Nezaujme vás některá z nabídek?

Třídenní balíček – Kroměříž na dlani

Hotel Octárna

Vychutnejte si tři dny odpočinku v Oáze klidu v srdci Kroměříže.

4190,-Kč

Relax pobyt pro 2 osoby na 2 noci

Hotel a hostel U Zlatého kohouta

Ubytování na 2 noci pro 2 osoby se snídaní v pokoji standard.

6390,-Kč

Zobrazit všechny nabídky