KULTURNÍ AKCE MOHOU BÝT PŘESUNUTY NEBO ZRUŠENY. Informujte se prosím vždy u pořadatele.

Kroměříž bubnuje!

Vstup zdarma
Akce je vhodná pro děti
Více informací:
Akce už proběhla
Ukázat i minulé termíny Skrýt minulé termíny
17:00

Percussion Show mění po 22. ročnících název i místo, ale chce se líbit všem.

Bubnování ke Kroměříži patří už skoro čtvrt století. Od zrodu v roce 1993 si Percussion Show prošla dětskými nemocemi, postupně nabývala na kráse a velikosti, až nakonec dospěla v originální a vyhledávanou akci. 

Festival už ale začal organizátorům přerůstat přes hlavu a proto se rozhodli koncert odlehčit a více zpřístupnit všem lidem. 

Kroměříž bubnuje! s podtitulem - pozdně odpolední setkání nejen pro bubeníky, má dva hlavní cíle. Za prvé přilákat do centra Kroměříže co možná nejvíce lidí, všech věkových skupin, formou volně přístupného happeningu.

„Nový název jsem zvolil především proto, aby návštěvníci nesrovnávali akci s Percussion Show. Bude to více o hraní na bicí, setkání  přátel a především o dětech. Dalším cílem koncertu je totiž příležitost pro šikovné začínající bubeníky, bubenice a kapely, představit se před kroměřížským publikem, opět na profi zvuk a to přímo v srdci města a pod širým nebem,“ říká hlavní organizátor akce, Petr Žůrek.

V rámci koncertu se představí žáci ZUŠ Kroměříž, ZUŠ Holešov a další hosté. Po jejich vystoupení bude následovat koncert mladé, ale talentované poprockové skupiny MINAMI. Jejími členy jsou i studenti kroměřížské konzervatoře a to opět z řad bubeníků. Občerstvení je zajištěno, stačí s sebou vzít jen dobrou náladu.

Kroměříž bubnuje! vás přivítá ve středu 7.6. 2017, od 17:00 na nádvoří radnice v Kroměříži (za deště v Klubu Starý pivovar) a vstup je ZDARMA

Projekt je spolufinancován z prostředků města Kroměříže.

 


Nezaujme vás některá z nabídek?

Třídenní balíček – Kroměříž na dlani

Hotel Octárna

Vychutnejte si tři dny odpočinku v Oáze klidu v srdci Kroměříže.

4190,-Kč

Relax pobyt pro 2 osoby na 2 noci

Hotel a hostel U Zlatého kohouta

Ubytování na 2 noci pro 2 osoby se snídaní v pokoji standard.

6390,-Kč

Zobrazit všechny nabídky