KULTURNÍ AKCE MOHOU BÝT PŘESUNUTY NEBO ZRUŠENY. Informujte se prosím vždy u pořadatele.

Volná výměna věcí s chlebopečením

Vstupné je dobrovolné. Doporučujeme 50 Kč/rodina.
Akce je vhodná pro děti
Více informací:
Odkaz na stránky akce
Akce už proběhla
Ukázat i minulé termíny Skrýt minulé termíny
10:00

Na volnou výměnu můžete donést cokoli z vaší domácnosti, co by mohlo dále posloužit někomu jinému (tedy neporouchané, kompletní věci). Lze donést i přebytky ze zahrady, květiny, prostě cokoli, co kdo ještě zužitkuje :-). Bezpeněžně si můžete odnést z výměny cokoli, co vás naopak zaujme z toho, co donesl někdo jiný.Jako obvykle také nabízíme možnost pro děti vyzkoušet si podnikaní - tedy nabízet zpoplatněně své výroby (cokoli včetně jídla či pití, které doma nachystaní, ne kupované) či své služby (myšleno např. vytvoření účesu, malování na obličej apod.) účastníkům výměny, která je jinak bezpeněžní, ale děti velmi baví vydělávat a pak utrácet u souseda :-))).

Prosíme účastníky, aby věci k výměně nosili pouze do 11:00, výměna je časově omezena a věci, které budou doneseny v druhé polovině výměny mají menší šanci na to, aby ještě někomu posloužily. 

Pravidla výměny: každý účastník si donese svou deku, na kterou si rozloží věci, a co se nevymění, si opět odveze zpět pro užití na další výměně (nemusí u deky samozřejmě hlídkovat, až bude chtít odejít, vše sbalí a odejde). 

Chápeme, že ne každý ocení tuto variantu, ale pak se musí bohužel smířit s tím, že věci, které se neudají a nevezmou zpět, skončí možná na sběrném dvoře, protože odběrná místa jsou díky naší konzumnosti zahlcena. 

Tento způsob se nám zdá zodpovědnější. Děkujeme.

Součástí výměny bude i soutěž o nejlepší domácí chleba. Prosíme pekařky, aby chlebíky nosily ideálně hned v 10:00, účastníci výměny budou ochutnávat a hlasovat.

Akce se koná v rámci Festivalu pro rodinu.

V případě zájmu se prosím registrujte zde: https://forms.gle/DdLMyKnS2fnAZtTb9

Info: habrova@klubickokm.cz, 777031252.

Volná výměna věcí s chlebopečením

Nezaujme vás některá z nabídek?

Relax pobyt pro 2 osoby na 2 noci

Hotel a hostel U Zlatého kohouta

Ubytování na 2 noci pro 2 osoby se snídaní v pokoji standard.

6390,-Kč

Třídenní balíček – Kroměříž na dlani

Hotel Octárna

Vychutnejte si tři dny odpočinku v Oáze klidu v srdci Kroměříže.

4190,-Kč

Zobrazit všechny nabídky