KULTURNÍ AKCE MOHOU BÝT PŘESUNUTY NEBO ZRUŠENY. Informujte se prosím vždy u pořadatele.

Šťastný život bez úrazů - reportáž z akce

Autor: Martina Flasarová | Středa 29.4.2015 Reportáže z akcí

V sobotu 25. dubna se na Hanáckém náměstí pořádala akce s názvem Šťastný život Organizátorem bylo Mateřské centrum Klubíčko v Kroměříži.

Všichni přítomní také zhlédli zajímavou ukázku výcviku policejních psů od klasických povelů až po střílení a zadržení pachatele.

Všichni přítomní také zhlédli zajímavou ukázku výcviku policejních psů od klasických povelů až po střílení a zadržení pachatele.

Celé odpoledne se soutěžilo se sportovní a dopravní tématikou a děti plnily rozmanité úkoly, např. jízda zručnosti na koloběžce či odrážedlech, nebo poznat správně barvy na semaforech.

Po celou dobu trvání akce si mohli všichni prohlédnout vnitřní vybavení aut intergrované záchranné služby. Byli k dispozici dvě hasičská auta, auto rychlé záchranné služby a policejní auto. Děti si také mohly vyzkoušet stříkání z hadice či povozit se na nosítkách a vyzkoušet sirény. Všichni přítomní také zhlédli zajímavou ukázku výcviku policejních psů od klasických povelů až po střílení a zadržení pachatele. Druhým doprovodným programem byla ukázka cvičení mladých hasičů.


Fotogalerie:




Nezaujme vás některá z nabídek?

Třídenní balíček – Kroměříž na dlani

Hotel Octárna

Vychutnejte si tři dny odpočinku v Oáze klidu v srdci Kroměříže.

4190,-Kč

Relax pobyt pro 2 osoby na 2 noci

Hotel a hostel U Zlatého kohouta

Ubytování na 2 noci pro 2 osoby se snídaní v pokoji standard.

6390,-Kč

Zobrazit všechny nabídky