KULTURNÍ AKCE MOHOU BÝT PŘESUNUTY NEBO ZRUŠENY. Informujte se prosím vždy u pořadatele.

Tři tygři ve filmu: Jackpot (CZE 2022)

Místo: Kino Nadsklepí
Cena: 120 Kč
Více informací:
Odkaz na stránky akce
Akce už proběhla
Ukázat i minulé termíny Skrýt minulé termíny
21:00
18:00
17:30

Komedie / Akční Režie: Emil Křižka Hrají: Albert Čuba, Štěpán Kozub, Robin Ferro, Vladimír Polák, Dušan Sitek, Sára Erlebachová a další

Tři Tygři zaseknou drápy humoru i do filmových pláten! Ve zběsilé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydá předposlední český akční hrdina a strážce Teritoria Milan (Albert Čuba), citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek (Štěpán Kozub), orgán městské policie Robert (Robin Ferro), a snaživý, leč průměrný herec oblastního divadla Herbert (Vladimír Polák). Stanou se z nich přátelé, nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Rozbije Milan chvatem z Krav Mňagy JACKPOT a zvolá nakonec David Votrubek své „vyhjáááál!“, nebo to nebude tak jednoduché? Road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén jim totiž ztíží nejen Davidův osobitý pohled na svět, ale také mafiánský boss Král, taktéž toužící po miliónové výhře.

Vstupenky je možné zakoupit výhradně na místě cca dvě hodiny před projekcí v pokladně Expozice Karla Kryla. Rezervační systém není zaveden. Pro velký zájem prosíme o brzký příchod do areálu. Kapacita letního kina na nádvoří radnice je omezena na 300 míst. V případě nepříznivého počasí se projekce přesouvá do Klubu Starý pivovar nebo do kina Nadsklepí. Děkujeme za pochopení.

Tři tygři ve filmu: Jackpot (CZE 2022)

Nezaujme vás některá z nabídek?

Třídenní balíček – Kroměříž na dlani

Hotel Octárna

Vychutnejte si tři dny odpočinku v Oáze klidu v srdci Kroměříže.

4190,-Kč

Relax pobyt pro 2 osoby na 2 noci

Hotel a hostel U Zlatého kohouta

Ubytování na 2 noci pro 2 osoby se snídaní v pokoji standard.

6390,-Kč

Zobrazit všechny nabídky