KULTURNÍ AKCE MOHOU BÝT PŘESUNUTY NEBO ZRUŠENY. Informujte se prosím vždy u pořadatele.

Filmový maraton 2021

Místo: Kino Nadsklepí
Cena: 250 Kč
studenti: 200 Kč
Více informací:
Odkaz na stránky akce
Akce už proběhla
Ukázat i minulé termíny Skrýt minulé termíny
18:00

Tradiční noční maraton šesti filmů se po roční pauze vrací s velkou parádou! Maraton odstartuje v úterý 16. listopadu v 18:00 a skončí v 8:00 ráno dalšího dne. Na programu budou ty nejlepší párty filmy letošního roku, které se nemohly z důvodu uzavření kina promítat. Za jeden večer tak můžete v nejlepší audiovizuální kvalitě a v originálním znění s českými titulky dohnat naráz filmy jako Free Guy, Shang-Chi a legenda o deseti prstenech, Sebevražedný oddíl, Zhoubné zlo a další. Užijte si pořádnou dávku akce, napětí a zábavy zabalené do jednoho večera. Pozor! Program bude po půlnoční přestávce už pouze pro diváky starší 15 let! Vstupné na celý večer je 250 Kč, pro studenty 200 Kč. Občerstvení zajištěno. 

PROGRAM: 

DŮLEŽITÉ INFORMACE:

Vstupenky na akci je možné koupit pouze do 1:00 v noci, kdy se uzavírá pokladna. Doporučujeme našim zákazníkům si rezervované vstupenky vyzvednout v předprodeji nebo s dostatečným časovým předstihem a vyhnout se tak možné frontě před pokladnou. Rezervace vstupenek není důvodem pro přednostní obsloužení. Nejpohodlnějším způsobem zakoupení vstupenky je  tzv. "eVstupenka" (s platbou přes GP webpay), kdy si tuto můžete vytisknout nebo uložit do telefonu (tabletu). Prodej volných vstupenek (pokud ještě zůstanou!) bude ukončen v 1:00 v noci, kdy se pokladna uzavře.

Oproti lístku dostanete na ruku náramek, se kterým můžete volně odcházet a vcházet do sálu. Buďte prosím ohleduplní vůči ostatním, co sledují film v sále.

Prosíme o dodržování vládních nařízení související s koronavirem. Aktuální informace ZDE

Filmový maraton 2021

Nezaujme vás některá z nabídek?

Relax pobyt pro 2 osoby na 2 noci

Hotel a hostel U Zlatého kohouta

Ubytování na 2 noci pro 2 osoby se snídaní v pokoji standard.

6390,-Kč

Třídenní balíček – Kroměříž na dlani

Hotel Octárna

Vychutnejte si tři dny odpočinku v Oáze klidu v srdci Kroměříže.

4190,-Kč

Zobrazit všechny nabídky