KULTURNÍ AKCE MOHOU BÝT PŘESUNUTY NEBO ZRUŠENY. Informujte se prosím vždy u pořadatele.

Tichý společník (CZE 2020)

Místo: Kino Nadsklepí
Cena: 80 Kč
Více informací:
Odkaz na stránky akce
Akce už proběhla
Ukázat i minulé termíny Skrýt minulé termíny
21:00

Komedie / Drama Režie: Pavel Göbl Hrají: Klára Issová, Ondřej Malý, Bolek Polívka, Pavel Řezníček, Hana Vagnerová a další

Lenka se vrací z Prahy do své rodné vesnice kdesi na Slovácku. Život i čas tady plynou trochu jinak a Lenka si po rozvodu potřebuje oddychnout a dobít baterky. Trefí se do doby, kdy se její otec rozhodne potopit na dno přehrady, aby na zahradě zatopeného domu našel zakopanou bednu se slivovicí. Na místním hřbitově navíc právě došlo místo. Rozšíření není možné, zpopelnění zcela nemyslitelné! Božský klid tak naruší debaty o nápadu místního pobudy začít pohřbívat na stojáka. Každý k tomu má co říct a takhle živo tu dlouho nebylo. 

Vstupenky je možné zakoupit výhradně na místě cca dvě hodiny před projekcí v pokladně Expozice Karla Kryla. Rezervační systém není zaveden. Pro velký zájem prosíme o brzký příchod do areálu. Kapacita letního kina na nádvoří radnice je omezena na 300 míst. Provoz letního kina bude v souladu s aktuálními vládními nařízeními související s koronavirovou krizí. V případě nepříznivého počasí se projekce přesouvá do Klubu Starý pivovar. Děkujeme za pochopení.

Tichý společník (CZE 2020)

Nezaujme vás některá z nabídek?

Třídenní balíček – Kroměříž na dlani

Hotel Octárna

Vychutnejte si tři dny odpočinku v Oáze klidu v srdci Kroměříže.

4190,-Kč

Relax pobyt pro 2 osoby na 2 noci

Hotel a hostel U Zlatého kohouta

Ubytování na 2 noci pro 2 osoby se snídaní v pokoji standard.

6390,-Kč

Zobrazit všechny nabídky