KULTURNÍ AKCE MOHOU BÝT PŘESUNUTY NEBO ZRUŠENY. Informujte se prosím vždy u pořadatele.

Procestujte svět s Domem kultury (Podzim 2020)

Místo: Kino Nadsklepí
Více informací:
Odkaz na stránky akce
Akce už proběhla
Ukázat i minulé termíny Skrýt minulé termíny

Cyklus "Procestujte svět s Domem kultury" se zaměřuje na čím dál tím oblíbenější cestovatelské přednášky. Kvůli koronavirové krizi se řada přednášek přesunula z jarních termínů právě do těch podzimních. Až na poslední přednášku Jiřího Kolbaby se budou všechny přednášky odehrávat v kině Nadsklepí

7. září v 18:00 odstartuje podzimní cyklus přesunutá přednáška Tomáše Kubeše, který přijede s atraktivním tématem "Černobyl - spící peklo". 21. září v 19:00 vystoupí již poněkolikáté oblíbená přednášející Pavla Bičíková, tentokrát s přednáškou nesoucí název "S batohem napříč Marokem". Do kina Nadsklepí se vrací další přednášející - Marek Jelínek a jeho "Dobroběžník v Africe" 13. října od 18:00.

29. října v 18:00 navštíví kino Nadsklepí známý spisovatel a spoluzakladatel časopisu Koktejl Josef Formánek s tématem "Siberut - ostrov duchů", 25. listopadu v 18:00 pak taktéž v kině Nadsklepí představí svůj nový projekt "77 neuvěřitelných míst Evropy" známá Hana Machalová a vše zakončí 15. prosince od 18:00 v Divadelním sále Domu kultury Jiří Kolbaba, který přijede se svou oblíbenou cestovatelskou přednáškou "Ostrov Bali - Můj druhý domov".

Změna programu vyhrazena. 


Nezaujme vás některá z nabídek?

Třídenní balíček – Kroměříž na dlani

Hotel Octárna

Vychutnejte si tři dny odpočinku v Oáze klidu v srdci Kroměříže.

4190,-Kč

Relax pobyt pro 2 osoby na 2 noci

Hotel a hostel U Zlatého kohouta

Ubytování na 2 noci pro 2 osoby se snídaní v pokoji standard.

6390,-Kč

Zobrazit všechny nabídky