KULTURNÍ AKCE MOHOU BÝT PŘESUNUTY NEBO ZRUŠENY. Informujte se prosím vždy u pořadatele.

Od Apollona až k nebi

Cena: 170 Kč
Více informací:
Odkaz na stránky akce
Akce už proběhla
Ukázat i minulé termíny Skrýt minulé termíny
10:00

Zcela výjimečnou a neopakovatelnou příležitost prohlédnout si téměř celý zámek z jiného úhlu pohledu, než je obvyklé, připravila pro příznivce historie a výtvarného umění Správa Arcibiskupského zámku v Kroměříži. Po dva víkendy, kdy se zámek stane jedním velkým muzeem a galerií, si budou moci návštěvníci projít expozice individuálně, svým vlastním tempem a nahlédnout i do zákoutí, kterými se běžně neprovází.

Trasa, která bude otevřena pouze po čtyři dny, bude začínat v sala terreně (vstup z Podzámecké zahrady) a povede přes reprezentační sály, obrazovou galerii, Manský sál, Starou knihovnu, ochoz zámecké věže a ukončena bude na zámeckém nádvoří. Bonusem této mimořádné akce také je, že se příchozí budou moci seznámit rovnou se čtyřmi návštěvnickými okruhy za cenu jednoho.

Variantu otevření památky v mimořádném režimu jsme předem konzultovali s Krajskou hygienickou stanicí a je pro nás samozřejmé, že dodržíme všechny hygienické požadavky. To znamená, že všichni návštěvníci i naši zaměstnanci budou mít roušky, na každém patře bude k dispozici dezinfekce, po celé trase budou rozmístěni kustodi, kteří budou dohlížet na to, aby se lidé neshlukovali a dodržovali rozestupy


Nezaujme vás některá z nabídek?

Relax pobyt pro 2 osoby na 2 noci

Hotel a hostel U Zlatého kohouta

Ubytování na 2 noci pro 2 osoby se snídaní v pokoji standard.

6390,-Kč

Třídenní balíček – Kroměříž na dlani

Hotel Octárna

Vychutnejte si tři dny odpočinku v Oáze klidu v srdci Kroměříže.

4190,-Kč

Zobrazit všechny nabídky