KULTURNÍ AKCE MOHOU BÝT PŘESUNUTY NEBO ZRUŠENY. Informujte se prosím vždy u pořadatele.

Floria Vánoce 2019

Cena: 70 Kč
Děti od 2 do 15 let 50 Kč
Děti do 2 let zdarma
Držitelé ZTP/P zdarma
Akce je vhodná pro děti
Více informací:
Odkaz na stránky akce
Akce už proběhla
Ukázat i minulé termíny Skrýt minulé termíny
09:00

Těšit se můžete na čertovskou minishow s Míšou Sloukovou, dětskou show kouzelníka Šeklina, vystoupení dětí za Školní družiny Slovan, pohádku od Divadla Kejkle, vystoupení Chropyňských babek, bublinovou "Bubble Show" od Pavla Rollera a mnoho dalších. 

„S přicházejícím vánočním časem chceme návštěvníkům nabídnout den plný adventní pohody, smíchu a netradičních zážitků. Nejmenší si zkusí nazdobit vlastní baňky a ozdoby na stromeček a ti větší si u nás pochutnají na zabijačkových specialitách či svařáku,“ uvádí manažer výstavy Vojtěch Zahradník. 

V rámci výstavy si lidé zakoupí vlastnoručně vyráběné dárky ze dřeva či železa. Ke zhlédnutí bude několik ukázek tradičních řemesel a lidové umělecké výroby. 

V pavilonu A bude vystaveno několik velmi hodnotných betlémů z širokého okolí. Návštěvníci se mohou těšit i na unikátní betlém v životní velikosti, který vyrábí umělečtí řezbáři pro kroměřížské Výstaviště průběžně již několik let. V pavilonu B vystoupí během celého dne dětské divadelní a hudební soubory. 


Nezaujme vás některá z nabídek?

Relax pobyt pro 2 osoby na 2 noci

Hotel a hostel U Zlatého kohouta

Ubytování na 2 noci pro 2 osoby se snídaní v pokoji standard.

6390,-Kč

Třídenní balíček – Kroměříž na dlani

Hotel Octárna

Vychutnejte si tři dny odpočinku v Oáze klidu v srdci Kroměříže.

4190,-Kč

Zobrazit všechny nabídky