KULTURNÍ AKCE MOHOU BÝT PŘESUNUTY NEBO ZRUŠENY. Informujte se prosím vždy u pořadatele.

Seminář Pečujeme o památky

Cena: 100 Kč
Studenti a referující bez poplatku. Poplatek zahrnuje občerstvení během semináře, sborník a vstupenku na doprovodný koncert.
Více informací:
Odkaz na stránky akce
Akce už proběhla
Ukázat i minulé termíny Skrýt minulé termíny
09:00

Klub UNESCO Kroměříž ve spolupráci s Městem Kroměříž, Národním památkovým ústavem, územním odborným pracovištěm v Kroměříži, Zlínským krajem, NIPOS, Hestia – národním dobrovolnickým centrem zvou na setkání-seminář Pečujeme o památky: příklady dobré praxe aktivit neziskových a dobrovolnických organizací.

Součástí setkání bude doprovodná výstava, vydání sborníku a koncert.

Na konferenci jsou zváni představitelé neziskových a dobrovolnických organizací, zainteresované odborné i laické veřejnosti, majitelé a správci památkových objektů,představitelé samosprávy, státní správy, studenti vysokých a středních odborných škol.

Cílem je představit významný podíl neziskových a dobrovolnických organizací v péči o památky. Kulturní aktivity považujeme za stejně důležité jako péči o jejich zachování v co nejlepším stavu. Chceme představit památky jako zdroj historické paměti lidstva, rozvoje kulturnosti, estetického cítění, ale i ekonomický přínos v cestovním ruchu. Zároveň bychom rádi sdíleli zkušenosti obdobných organizací zejména ze Zlínského kraje a vytvořili příležitost vzájemného obohacení. Realizací projektu a jeho propagací sledujeme i možnost větší publicity práce neziskových a dobrovolnických organizací v péči o památky.

Doprovodný program: Výstava v prostorách předsálí přednáškového sálu a skleníku Květné zahrady, koncert Z pohádky do pohádky

Bližší informace a program setkání najdete na webu: www.unesco-kromeriz.cz.


Nezaujme vás některá z nabídek?

Relax pobyt pro 2 osoby na 2 noci

Hotel a hostel U Zlatého kohouta

Ubytování na 2 noci pro 2 osoby se snídaní v pokoji standard.

6390,-Kč

Třídenní balíček – Kroměříž na dlani

Hotel Octárna

Vychutnejte si tři dny odpočinku v Oáze klidu v srdci Kroměříže.

4190,-Kč

Zobrazit všechny nabídky